Selma Yiğitalp Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 02322854026
WEB http://seyal.meb.k12.tr
Adres : SELMA YİĞİTALP ANADOLU LİSESİ 55. SOKAK NO 36 GÜZELYALI KONAK / İZMİR
VİZYON : Selma Yiğitalp Anadolu Lisesini ilkeli, dinamik ve çağdaş eğitimin adresi yapmak.
MİSYON : Kendini gerçekleştiren, bilimsel düşünen ve kültürle donanmış bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 2
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane :
Kütüphane :
Hazırlık Sınıfı :
Konferans Salonu :
Spor Salonu :
Öğretim Şekli : Örgün Eğitim - Tekli
Kantin:
Yemekhane :
Revir :
Bahçe :
Saatler : 08:30-15:30
Bağlantı : Metro Ethernet
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Pansiyon : Pansiyon bulunmamaktadır.
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Okulumuz, metro ile poligon durağına 56. sokak üzerinden deniz yönünde 3 dakika yürüyüş mesafesindedir. 581 numaralı eshot hattı ile Hıfzısıhha durağında inip 56. sokaktan deniz yönüne yürüyerek okulumuza ulaşabilirsiniz. Sahil Bulvarından geçen 554, 169 ve 12 numaralı hatlar ile Güzelyalı ya da Göztepe durağında, Mithatpaşa Caddesinden geçen 10 numaralı hat ile F.Altay istikametinde Faik Bey, Konak istikametinde Güzelyalı durağında inip 55. sokak üzerinden okulumuza ulaşım mümkündür.
Yerleşim Yeri : Güzelyalı Mah, KONAK. Okulumuz, Mithatpaşa Caddesine 240m, İnönü Caddesine ise 300m mesafededir. Ulaşım imkanlarına ek olarak farklı ücret tarifesi uygulanan 202 numaralı Havalimanı- Cumhuriyet Meydanı hattı ile de okulumuza ulaşım sağlanabilir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl ve İlçe merkezinde Konak Meydanına 3km mesafede bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri : 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 9. sınıf için 136 öğrenci
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 2015 Yılı TEOG ilk yerleştirme sonuçlarına göre En YÜKSEK Puanlı öğrencinin yüzdelik dilimi: %5,14... 2015 Yılı TEOG ilk yerleştirme sonuçlarına göre En DÜŞÜK Puanlı öğrencinin yüzdelik dilimi: %12,35
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler : Badminton, Futbol, Voleybol ve Basketbol Takımlarımız çeşitli turnuvalarda dereceler elde etmiştir.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :
Diğer Hususlar :